Ledig medarbejder

Ofirs jobunivers er den bedste og mest effektive vej til at finde en ledig medarbejder til jeres virksomhed.

Er I på udkig efter en ledig medarbejder, kan søgningen gøres bedst og mest effektivt ved hjælp af Ofirs jobunivers. Det tilbyder en række unikke muligheder, som man ikke finder andre steder.

Jobuniverset er bygget op omkring Ofir.dk og omfatter hundreder af andre medier og jobmiljøer. Fra fagmedier online og branche-portaler, over interesse-magasiner til lokale medier på både print og online.

Med alle de mange medier og jobmiljøer i Ofirs jobunivers har I optimale muligheder for at finde en ledig medarbejder med den helt rigtige profil, uddannelse og erfaring.

I Ofirs jobunivers kan man sammensætte en effektiv pakke af stillingsannoncer. Pakken kan f.eks. indeholde faglige medier, som ofte læses af jobsøgende med den uddannelse, I er på udkig efter.

Pakken kan også tilpasses geografisk, så en ledig medarbejder kan findes gennem stillingsannoncer i både online- og printmedier i det område, hvor vedkommende bor – og virksomheden har jobbet.

Tag eventuelt markedets bedste e-rekrutteringssystem til hjælp. Ofirs E-rekrutteringsløsning kan styre hele ansættelsesprocessen på en brugervenlig måde. Systemet husker alle detaljer – indhold til stillingsannoncer, registrering af og kontakt til ansøgere, booking af jobsamtaler, indgåelse af kontrakter osv.