Ledig medarbejdere

Ofirs jobunivers er den bedste og mest effektive vej til at finde ledig medarbejdere til jeres virksomhed.

Er I på udkig efter ledige medarbejdere, kan søgningen gøres bedst og mest effektivt ved hjælp af Ofirs jobunivers. Det tilbyder en række unikke muligheder, som man ikke finder andre steder.

Jobuniverset er bygget op omkring Ofir.dk og omfatter samtidig hundreder af andre medier og jobmiljøer. Fra fagmedier online og branche-portaler, over interesse-magasiner til lokale medier på både print og online.

Med alle de mange medier og jobmiljøer i Ofirs jobunivers har I optimale muligheder for at finde ledige medarbejdere med den helt rigtige profil, uddannelse og erfaring.

I Ofirs jobunivers kan man sammensætte en effektiv pakke af stillingsannoncer. Pakken kan f.eks. indeholde faglige medier, som læses af jobsøgende med den uddannelse, I er på udkig efter.

Pakken kan også tilpasses geografisk, så ledige medarbejdere kan findes gennem stillingsannoncer i både online- og printmedier i det område, hvor de bor – og virksomheden har jobbene.

Tag også gerne markedets bedste e-rekrutteringssystem til hjælp. Ofirs E-rekrutteringsløsning kan styre hele ansættelsesprocessen på en brugervenlig måde. Systemet husker alle detaljer – indhold til stillingsannoncer, registrering af og kontakt til ansøgere, booking af jobsamtaler, indgåelse af kontrakter osv.