Ledig personale

Ofirs jobunivers er det helt rigtige at bruge, hvis I er på udkig efter ledig personale til jeres virksomhed.

Det er ikke altid nemt at finde ledig personale til sin virksomhed. At udvælge de helt rigtige folk blandt de sikkert mange ansøgninger, virksomheden modtager, tager tid og kræver mange ressourcer.

Ofirs jobunivers er det bedste sted at benytte, hvis I søger ledigt personale.

Jobuniverset er bygget op omkring Ofir.dk og omfatter mange hundrede medier og jobmiljøer. Fra fagmedier online og branche-portaler, over interesse-magasiner til lokale medier på både print og online.

Med alle de mange medier og jobmiljøer i Ofirs jobunivers har I optimale muligheder for at finde ledigt personale til jeres virksomhed hurtigt.

Ofirs jobunivers kan sammensætte en effektiv pakke af stillingsannoncer. Pakken kan f.eks. indeholde faglige medier, som typisk læses af jobsøgende med præcist den uddannelse, I søger. Ledig personale kan sagtens være iblandt dem.

Pakken kan også tilpasses geografisk, så jeres stillingsannoncer placeres i både online- og printmedier i det område, hvor ledigt personale sandsynligvis kommer fra.

Brug eventuelt markedets bedste e-rekrutteringssystem som hjælp til jeres jobsøgning. Ofirs E-rekrutteringsløsning kan styre hele ansættelsesprocessen på en brugervenlig måde. Ledigt personale behandles professionelt og venligt af systemet, der husker svarbreve, invitationer til jobsamtaler osv.