Ledige ansatte

Ofirs jobunivers er det helt rigtige at bruge, hvis I er på udkig efter ledige ansatte til jobs i jeres virksomhed.

Det er ikke altid nemt at finde nye medarbejdere til sin virksomhed. At udvælge de helt rigtige af de sikkert mange ansøgninger, virksomheden modtager, tager tid og kræver mange ressourcer.

Ofirs jobunivers er det bedste sted at benytte, hvis I har åbne jobs til ledige ansatte.

Jobuniverset er bygget op omkring Ofir.dk og omfatter samtidig hundreder af andre medier og jobmiljøer. Fra fagmedier online og branche-portaler, over interesse-magasiner til lokale medier på både print og online.

Med alle de mange medier og jobmiljøer i Ofirs jobunivers har I optimale muligheder for at finde ledige ansatte til jeres virksomhed hurtigt.

Ofirs jobunivers kan sammensætte en effektiv pakke af stillingsannoncer. Pakken kan f.eks. indeholde faglige medier, som typisk læses af jobsøgende med præcist den uddannelse, I søger. Ledige ansatte kan sagtens være iblandt dem.

Pakken kan også tilpasses geografisk, så jeres stillingsannoncer placeres i både online- og printmedier i det område, hvor ledige ansatte sandsynligvis kommer fra.

Brug eventuelt markedets bedste e-rekrutteringssystem til at hjælpe med jeres jobsøgning. Ofirs E-rekrutteringsløsning kan styre hele ansættelsesprocessen på en brugervenlig måde. Ledige ansatte behandles professionelt og venligt af Ofirs E-rekrutteringsløsning, der husker svarbreve, invitationer til jobsamtaler osv.