Ledige medarbejdere

Ofirs jobunivers er det bedste at bruge, hvis I er på udkig efter ledige medarbejdere til jobs i jeres virksomhed.

Det er ikke altid nemt at finde nye ansatte til sin virksomhed. At udvælge de helt rigtige af de sikkert mange ansøgninger, virksomheden modtager, tager tid og kræver mange ressourcer.

Ofirs jobunivers er det bedste sted at benytte, hvis I har jobs til ledige medarbejdere.

Jobuniverset er bygget op omkring Ofir.dk, men omfatter samtidig hundreder af andre medier og jobmiljøer. Fra fagmedier online og branche-portaler, over interesse-magasiner til lokale medier på både print og online.

Med alle de mange medier og jobmiljøer i universet har I optimale muligheder for at finde ledige medarbejdere til jeres virksomhed hurtigt.

Ofirs jobunivers kan sammensætte en effektiv pakke af stillingsannoncer. Pakken kan f.eks. indeholde faglige medier, som typisk læses af jobsøgende med præcist den uddannelse, I søger. Ledige medarbejdere kan sagtens være iblandt dem.

Pakken kan også tilpasses geografisk, så jeres stillingsannoncer placeres i både online- og printmedier i det område, hvor ledige medarbejdere sandsynligvis kommer fra.

Brug eventuelt markedets bedste e-rekrutteringssystem til at hjælpe i jeres jobsøgning. Ofirs E-rekrutteringsløsning kan styre hele ansættelsesprocessen på en brugervenlig måde. Ledige medarbejdere behandles professionelt og venligt af systemet, der husker svarbreve, invitationer til jobsamtaler osv.