Ny medarbejder

Ofirs jobunivers er det helt rigtige at bruge, hvis I er på udkig efter en ny medarbejder.

Det er ikke altid nemt at finde en ny medarbejder til sin virksomhed. At udvælge den helt rigtige af de sikkert mange ansøgninger, virksomheden modtager, tager tid og kræver ofte mange ressourcer.

Ofirs jobunivers er det bedste sted at benytte, hvis I har et job til en ny medarbejder.

Jobuniverset er bygget op omkring Ofir.dk og omfatter samtidig hundreder af andre medier og jobmiljøer. Fra fagmedier online og branche-portaler, over interesse-magasiner til lokale medier på både print og online.

Med alle de mange medier og jobmiljøer i universet har I optimale muligheder for at finde en ny medarbejder til jeres virksomhed.

Ofirs jobunivers kan sammensætte en effektiv pakke af stillingsannoncer. Pakken kan f.eks. indeholde faglige medier, som typisk læses af jobsøgende med præcist den uddannelse, I søger. En potentiel ny medarbejder er sandsynligvis blandt dem.

Pakken kan også tilpasses geografisk, så jeres stillingsannoncer placeres i både online- og printmedier i det område, hvor en ny medarbejder typisk kommer fra.

Brug eventuelt markedets bedste e-rekrutteringssystem til at assistere i jeres jobsøgning. Ofirs E-rekrutteringsløsning kan styre hele ansættelsesprocessen på en brugervenlig måde. En ny medarbejder behandles professionelt og venligt af systemet, der husker svarbreve, invitationer til jobsamtaler osv.