Nye medarbejdere

Ofirs jobunivers er det helt rigtige at bruge, hvis I er på udkig efter nye medarbejdere.

Det er ikke altid nemt at finde nye medarbejdere til sin virksomhed. At udvælge de helt rigtige af de sikkert mange ansøgninger, virksomheden modtager, tager tid og kræver ofte mange ressourcer.

Ofirs jobunivers er det bedste sted at benytte, hvis I har ledige jobs til nye medarbejdere.

Jobuniverset er bygget op omkring Ofir.dk, men omfatter samtidig hundreder af andre medier og jobmiljøer. Fra fagmedier online og branche-portaler, over interesse-magasiner til lokale medier på både print og online.

Med alle de mange medier og jobmiljøer i universet har I optimale muligheder for at finde nye medarbejdere til jeres virksomhed.

Ofirs jobunivers kan sammensætte en effektiv pakke af stillingsannoncer. Pakken kan f.eks. indeholde faglige medier, som typisk læses af jobsøgende med præcist den uddannelse, I søger. Potentielle nye medarbejdere kan sagtens være iblandt dem.

Pakken kan også tilpasses geografisk, så jeres stillingsannoncer placeres i både online- og printmedier i det område, hvor nye medarbejdere sandsynligvis kommer fra.

Brug eventuelt markedets bedste e-rekrutteringssystem til at assistere i jeres jobsøgning. Ofirs E-rekrutteringsløsning kan styre hele ansættelsesprocessen på en brugervenlig måde. Nye medarbejdere behandles professionelt og venligt af systemet, der husker svarbreve, invitationer til jobsamtaler osv.