Nyt personale

Har I brug for nyt personale, er Ofirs jobunivers det helt rigtige at bruge. Universet omfatter hundreder af medier og jobmiljøer, der rammer lige præcist de typer mennesker, I gerne vil have som nyt personale.

I gamle dage satte man sine jobannoncer i lokale aviser. Eller, når der var tale om lidt højere stillinger, i de store landsdækkende dagblade.

I dag har internet næsten totalt overtaget opgaven, når nyt personale søges. Stort set ingen bruger i dag alene papirbaserede medier til at annoncere efter medarbejdere.

Som noget unikt giver Ofirs jobunivers mulighed for at kombinere både online og medier på print. Ofir tager simpelthen det bedste fra begge verdener.

I Ofirs jobunivers kan man sammensætte pakker med stillingsannoncer, som placeres lige præcist dér, hvor målgruppen kigger efter opslag med nyt personale, der efterlyses,

Jobuniverset er centreret omkring Ofir.dk, som besøges af tusinder af jobsøgende. Men universet omfatter samtidig hundreder af andre medier og jobmiljøer. Fra fagmedier online og branche-portaler, over interesse-magasiner og lokale medier til Danmarks mest læste avis, Søndagsavisen.

Hvis I er på udkig efter nyt personale, kan det måske være en fordel for jer at investere i et godt e-rekrutteringssystem. Ofirs E-rekrutteringsløsning kan assistere jer i hele den ofte komplicerede og tidskrævende proces, når nyt personale skal ansættes.