Online rekruttering


Ofirs jobunivers er det bedste sted at lægge sine stillingsannoncer, når man vil være sikker på at finde de helt rigtige folk til ens jobs. I Ofirs jobunivers er online rekruttering effektiv og hurtig.


Rekruttering via internet er i dag den mest almindelige vej at finde sine nye medarbejdere på – og for jobsøgende den mest effektive måde til at finde en ny arbejdsgiver.


Internet er imidlertid stort og tilbuddene for online rekruttering mange.


Markedets bredeste og samtidig mest effektive online rekruttering foregår i Ofirs unikke jobunivers.


I centrum af jobuniverset ligger Ofir.dk, der besøges af mange mennesker hver dag. Men universet omfatter meget, meget mere:
Der er masser af spændende medier og job-miljøer, som indgår i universet. F.eks. online fagblade og branche-sites, lokale medier, web-udgaver af populære magasiner, niche-jobportaler og printmedier.


Ved at kombinere stilllingsannoncer på Ofir.dk med udvalgte medier fra jobuniverset kan man skræddersy en pakke til online rekruttering, der rammer de ønskede medarbejdertyper meget præcist. Intet andet sted finder man en så effektiv og målrettet online rekruttering.


Har din virksomhed også behov for en bedre styring af jeres online rekruttering, kan vi anbefale at kigge nærmere på vores E-rekrutteringsløsning. D
et er markedets mest effektive og brugervenlige, og E-rekrutteringsløsningen kan assistere i hele forløbet – fra udformning af jobannoncer, styring af indkomne ansøgninger, kommunikation med kandidater, booking af jobsamtaler og til sidst underskrivelse af ansættelseskontrakten.