Online rekrutteringssystem

Ofirs E-rekrutteringsløsning assisterer i hele den ofte komplicerede søge- og ansættelsesproces. Det sparer tid og ressourcer.

En seriøs rekruttering tager lang tid og kræver som udgangspunkt struktur og overblik.


Alle, der rekrutterer via jobannoncer og/eller modtager uopfordrede ansøgninger, ved, at sandsynligheden for at modtage rigtig mange henvendelser er stor.


Håndtering af alle disse ansøgninger koster tid og tapper ressourcer. Især, hvis man – som man bør – vil opføre sig ordentligt og professionelt over for alle de mennesker, der viser interesse for at arbejde i ens virksomhed.


De fleste virksomheder kan drage fordel af et godt online rekrutteringssystem som Ofirs E-rekrutteringsløsning, der er markedets mest brugervenlige og effektive. Ofirs E-rekrutteringsløsning skaber overblik og sparer tid.


Et online rekrutteringssystem som vores hjælper med logistikken i hele ansættelsesforløbet – fra jobannoncen, over registrering af og kommunikation med ansøgere til booking af jobsamtaler og håndtering af kontrakter og arbejdsaftaler.


Ofirs E-rekrutteringsløsning kan hurtigt vise sin store værdi i jeres virksomhed. Systemet er nemlig effektivt, overskueligt og komfortabelt at arbejde med – både for arbejdsgiveren og for kandidaterne, der søger jobbene.


Desuden husker E-rekrutteringsløsningen alle ting under rekrutteringen og glemmer ingen detaljer.


Vigtigt, når man vil svare ansøgere uden forsinkelse eller have styr på, om man ikke allerede har en egnet kandidat fra tidligere i sin emnedatabase.

Læs mere om Ofirs E-rekrutteringsløsning