Personale assistance


Ofirs jobunivers er det bedste og mest effektive sted at lægge sine stillingsannoncer, når man vil være sikker på at finde de helt rigtige kandidater eller den bedste personale assistance.


Rekruttering af nye medarbejdere er en omfattende proces, der tager lang tid.


I kan spare tid og samtidig få gode råd, hvis I bruger Ofir som sparringspartner.


Ofirs jobunivers er Danmarks bredeste og mest effektive vej til at finde nye medarbejdere og god personale assistance.


I centrum af jobuniverset ligger Ofir.dk, der besøges af mange jobsøgende hver dag.


Men universet omfatter også hundreder af andre medier og jobmiljøer:  Online fagblade og branche-sites, lokale medier, web-udgaver af populære magasiner, niche-jobportaler og printmedier.


Ved at kombinere stilllingsannoncer på Ofir.dk med udvalgte medier fra andre dele af jobuniverset kan man skræddersy en pakke, der rammer de ønskede medarbejdertyper meget præcist. Intet andet sted finder man en så effektiv og målrettet rekruttering og søgning efter personale assistance.


De fleste virksomheder kan drage fordel af et godt e-rekrutteringssystem som Emply, der er markedets mest brugervenlige og effektive. Ofirs E-rekrutteringsløsning hjælper med logistikken i hele ansættelsesforløbet – fra jobannoncen, over registrering af og kommunikation med ansøgere til booking af jobsamtaler og håndtering af kontrakter og arbejdsaftaler.


Ofirs E-rekrutteringsløsning husker alting og glemmer ingen detaljer. Vigtigt, når man vil svare ansøgere uden forsinkelse eller have styr på, om man ikke allerede har en egnet kandidat fra tidligere i sin emnedatabase.