Personale udvælgelse


Brug Ofirs jobunivers til at finde de rette kandidater til jeres ledige jobs. Lad eventuelt Ofirs E-rekrutteringsløsning hjælpe med personale udvælgelse.


Når man har haft stillingsannoncer i medierne – f.eks. via Ofirs effektive jobunivers – og ansøgningerne begynder at vælte ind med posten og pr. e-mail, kommer den måske sværeste udfordring for mange: Hvordan udvælger man de bedste kandidater?
Ofir kan hjælpe lidt på vej med den svære disciplin personale udvælgelse:
I kan f.eks. studere de mange artikler med gode råd, der ligger gratis på Ofirs website.  
Eller I kan investere i et godt online rekrutteringssystem som Ofirs E-rekrutteringsløsning, der hjælper med at styre al logistik og alle procedurer ved personale udvælgelse og ansættelser.


Ofirs E-rekrutteringsløsning er markedets mest brugervenlige og fleksible e-rekrutteringssystem.Det passer til alle typer virksomheder. Fra de helt små til de mellemstore, der ansætter mange medarbejdere i løbet af et år.


Rekrutteringssystemet hjælper med i hele forløbet: Fra annoncer og indrykning, over registrering og kategorisering af ansøgere til kommunikation med kandidater og booking af interviews.


I forbindelse med personale udvælgelse er det vigtigt, at I på forhånd har gjort jer helt klart, hvad det opslåede job indeholder af arbejde, og hvilke typer personer I helst vil have til at udfylde den eller de ledige pladser.