Personalerekruttering


Ofirs jobunivers er det bedste og mest effektive sted at lægge sine stillingsannoncer, når man vil være sikker på at finde de helt rigtige kandidater til ens personalerekruttering.


Personalerekruttering er en omfattende proces, der ofte kan tage lang tid. Men I kan spare tid og samtidig få gode råd, hvis I bruger Ofir og Ofirs jobunivers som sparringspartner til opgaven.


Ofirs jobunivers er Danmarks bredeste og mest effektive vej til personalerekruttering og til at finde nye medarbejdere.


I centrum af jobuniverset ligger Ofir.dk, der besøges af tusinder af jobsøgende hver dag. Men universet omfatter også masser af andre medier – online fagblade og branche-sites, lokale medier, web-udgaver af populære magasiner, niche-jobportaler og printmedier.


Ved at kombinere stilllingsannoncer på Ofir.dk med udvalgte medier og jobmiljøer fra jobuniverset kan man skræddersy en pakke, der rammer de ønskede medarbejdertyper meget præcist.


De fleste virksomheder kan desuden drage fordel af et godt e-rekrutteringssystem som Ofirs E-rekrutteringsløsning, der er markedets mest brugervenlige og effektive. Ofirs E-rekrutteringsløsning hjælper med logistikken i hele ansættelsesforløbet – fra jobannoncen, over registrering af og kommunikation med ansøgere til booking af jobsamtaler og håndtering af kontrakter og arbejdsaftaler.

Ofirs E-rekrutteringsløsning vil hurtigt vise sin store værdi i jeres virksomheds personalerekruttering. Systemet husker nemlig alle ting og glemmer ingen detaljer. Vigtigt, når man vil svare ansøgere uden forsinkelse eller have styr på, om man ikke allerede har en egnet kandidat fra tidligere i sin emnedatabase.