PID


PID hedder nu Dansk HR. Det er et oplagt sted at styrke sine HR kompetencer. Dansk HR kan også hjælpe med netværk og messer, hvor man kan møde kolleger og eksperter.


Hvis man dagligt arbejder med personaleansvar og har blandt sine ansvarsområder at sikre, at ens virksomhed altid har de bedste og mest kompetente medarbejdere, kan man have brug for sparring og erfaringsudveksling med ligesindede.


Ikke nødvendigvis, fordi man har problemer. Men fordi man gerne vil holde sig ajour med de nyeste trends, den nyeste HR-lovgivning osv.


Dansk HR er det oplagte forum at kontakte. Organisationen hed tidligere PID - Personalechefer I Danmark - og er i dag landets største forening for HR-direktører, HR-chefer, HR-ansvarlige og HR-konsulenter. Medlemmerne kommer både fra den private og den offentlige sektor.


I Dansk HR kan du hente hjælp og vejledning i de vigtigste områder inden for personaleområdet. Som medlem af foreningen har du en unik mulighed for at hente sparring igennem netværk og rådgivning.

  • ERFA og netværksmøder omkring aktuelle HR-emner
  • Rådgivning i HR, jura og psykologi
  • HR Messer som Træfpunkt Human Ressources, der er Danmarks største konference for personalefolk. Messen foregår årligt.

Derudover har medlemmer adgang til en stor videndatabase med masser af relevant input. Dansk HR sørger hele tiden for at du bliver opdateret omkring de seneste nyheder inden for HR