Rekruttering


Skab et klart billede af, hvilken type person og hvilke kvalifikationer, vedkommende skal have, før I kaster jer ud i jobannoncer og rekruttering.


En succesrig rekruttering indeholder mange elementer, der alle kræver omhyggelig og seriøs håndtering. I sidste ende vil man jo gerne finde og ansætte lige præcist den eller de personer, man har brug for.


Først og fremmest er det vigtigt, at man gør sig et klart billede af, hvilken type menneske, og hvilke typer kompetencer den nye medarbejder skal have.


Har I ikke den klarhed, risikerer I, at jeres rekruttering tiltrækker kandidater, som ikke passer til jeres ønskede jobprofil.


Resultatet bliver, at man måske må begynde helt forfra med sin rekruttering eller bruge megen spildtid på kandidater, man egentlig slet ikke vil have.


Lad Ofirs unikke jobunivers hjælpe med jeres rekruttering. Her kan man sammensætte en pakke af medier og jobmiljøer, der rammer præcist den målgruppe af mennesker, som I kigger efter. Geografisk, fagligt, uddannelsesmæssigt, erfaringsmæssigt osv.


Via Ofirs jobunivers er der adgang til et bredt udvalg af både online- og print-medier. Fra lokalaviser, over fagmedier og branche-websites til interesse-magasiner og jobportaler i niche-områder.


Brug eventuelt også et godt rekrutteringssystem. Ofirs E-rekrutteringsløsning er markedets bedste, og det passer både til små og større virksomheder.


Ofirs E-rekrutteringsløsning assisterer i hele den komplicerede og tidskrævende proces, en rekruttering kan kræve. Fra jobannoncering og registrering af indkomne ansøgninger, over kommunikation med kandidater til booking af jobsamtaler og udfærdigelse af ansættelseskontrakter.