Rengøringshjælp søges


Alle virksomheder har brug for hjælp til rengøring, oprydning osv. Brug Ofirs store jobunivers til hurtigt og effektivt at finde det rette personale til rengøringshjælp.


Når private søger rengøringshjælp, sker det ofte med små håndskrevne sedler på opslagstavlen i supermarkedet eller indkøbscentret.


Når virksomheder er ude med et ”rengøringshjælp søges”, foregår det ofte ved henvendelse til et rengøringsfirma eller via jobannoncer i den lokale ugeavis.


Endelig er der en del virksomheder, som henvender sig til et rekrutteringsbureau med rengøringspersonale som speciale.


Hvis I imidlertid vil have den største udbredelse af jeres ”rengøringshjælp søges” budskab og dermed bliver set af flest mennesker, giver Ofirs jobunivers helt unikke muligheder. Som alle andre i Danmark kigger folk med lyst til at gøre rent som job nemlig også efter muligheder online.


Stillingsannoncer i Ofir jobunivers kan sammensættes i pakker, så de både vises på Ofir.dk og i en række mere specialiserede medier og portaler – både online og på print.


Er opgaven at finde en rengøringshjælp, vil det mest oplagte nok være at bruge de lokale medier i Ofirs jobunivers. De dækker hele landet og omfatter et større antal dag- og ugeavisers online udgaver samt både print- og web-versioner af Søndagsavisen. Sidstnævnte er Danmarks mest læste avis.