Søg kandidater


Det er ikke nemt at finde nye medarbejdere til sin virksomhed - og det kræver tid. Lad derfor Ofirs jounivers, når opgaven lyder ”søg kandidater”,


Sidder I med et eller flere jobs, der skal besættes – og har I svært ved at overskue ansættelses-processen rent ressourcemæssigt – så søg kandidater vi Ofirs jobunivers.

Ofirs jobunivers giver landets bredeste berøringsflade mellem arbejdsgivere og arbejdstagere, der er på udkig efter en ny spændende stilling.

Ofirs jobunivers omfatter hundreder af medier, hvor man kan lægge sine stillingsannoncer.


Det kan f.eks. være Søndagsavisen, der er Danmarks mest læste avis. Det kan være fagtidskrifter online, interesse-magasiners websider, niche-portaler, trykte medier osv osv.


Med andre ord den helt optimale platform, hvis opgaven f.eks. hedder søg kandidater til vores nye jobs.


Stillingsannoncer i Ofirs jobunivers læses hver dag af mange tusinde jobsøgende fra alle dele af Danmark. Ved at udvælge og kombinere medier i en attraktiv pakke kan I skræddersy annoncer, der rammer lige præcist de profiler og kandidater, I gerne vil have fat i. Ligegyldigt, om der er specielle krav til deres uddannelse, erfaring, knowhow eller geografiske placering.


Ofir kan også hjælpe med værktøjer, som kan være til stor hjælp i den ofte komplicerede ansættelsesproces. Det gælder først og fremmest Danmarks bedste e-rekrutteringssystem, Ofirs E-rekrutteringsløsning, som kan spare både tid, ressourcer og ærgrelser, når I skal ansætte nye folk.


Søg kandidater til jeres stillinger med Ofirs jobunivers. Det er den mest effektive vej.