Søger medarbejder over 18 år

Hvis opgaven hedder ”vi søger medarbejder over 18 år”, er Ofir jobunivers det perfekte sted at starte. Når I søger efter medarbejder over 18, er Ofir jobunivers stedet, da det omfatter hundreder af medier og jobmiljøer, som læses af præcist de kandidater, I gerne vil i kontakt med.

I gamle dage satte man sine jobannoncer i lokale aviser, eller var der tale om lidt højere stillinger, i de store landsdækkende dagblade. I dag har internettet næsten totalt overtaget, så når HR opgaven f.eks. er, at I søger medarbejder over 18 år til virksomhedens ledige stilling, så kan virksomheden vælge forskellige løsninger til at slå den ledige stilling op.

Ofir jobunivers kombinerer både online medier og medier på print. I Ofir jobunivers kan man sammensætte pakker med stillingsannoncer, som placeres lige præcist dér, hvor man gerne vil finde nyt personale.

Brug Ofir jobunivers når I søger medarbejder over 18 år
Jobuniverset er centreret omkring Ofir.dk, som besøges af mange tusinde jobsøgende. Men Ofir jobunivers omfatter samtidig hundreder af andre medier og jobmiljøer, så søger I en medarbejder over 18 år, så er Ofir jobunivers et effektivt valg. Der er alt fra fagmedier og online og branche-portaler, over interesse-magasiner og lokale medier til Danmarks mest læste avis, Søndagsavisen.

Danmarks bedste rekrutteringssystem, Ofirs E-rekrutteringsløsning, kan også hjælpe, når der skal findes nyt personale til opgaven ”vi søger medarbejder over 18”. E-rekrutteringsløsningen styrer hele ansættelsesprocessen. Lige fra stillingsannoncer, over registrering af og kommunikation med kandidater, til booking af jobsamtaler og færdiggørelse af ansættelseskontrakter. Ofirs E-rekrutteringsløsning er samtidig et meget brugervenligt og overskueligt rekrutteringssystem at arbejde med, både for arbejdsgiveren og for ansøgerne.