Søg ansat

Ofirs jobunivers er den bedste vej, når opgaven lyder på søg ansat til en ledig stilling i virksomheden.

Lyder jeres udfordring på søg ansat til et ledigt job i virksomheden, er Ofirs jobunivers den bedste og mest effektive vej. Universet tilbyder nemlig en række unikke muligheder, som man ikke finder andre steder.

Jobuniverset er bygget op omkring Ofir.dk, men omfatter samtidig hundreder af andre medier og jobmiljøer. Fra fagmedier online og branche-portaler, over interesse-magasiner til lokale medier på både print og online.

Med alle de mange medier og jobmiljøer i universet har I optimale muligheder for at søge en ny ansat – og gerne en person med den helt rigtige profil, uddannelse og erfaring.

Ofirs jobunivers kan sammensætte en effektiv pakke af stillingsannoncer. Pakken kan f.eks. indeholde faglige medier, som typisk læses af jobsøgende med den uddannelse, I er på udkig efter.

Pakken kan også tilpasses geografisk, så søg ansat kampagnen foregår gennem stillingsannoncer i både online- og printmedier i det område, hvor virksomheden har jobbet.

Tag eventuelt markedets bedste e-rekrutteringssystem til hjælp. Ofirs E-rekrutteringsløsning kan styre hele ansættelsesprocessen på en brugervenlig måde. Systemet husker alle detaljer – indhold til stillingsannoncer, registrering af og kontakt til ansøgere, booking af jobsamtaler, indgåelse af kontrakter osv.