Søg ansatte

Ofirs jobunivers er den bedste og mest effektive vej, når opgaven lyder på søg ansatte.

Er I på udkig efter nye medarbejdere, er Ofirs jobunivers det bedste og mest effektive redskab, når opgaven hedder søg ansatte til virksomhedens ledige jobs. Universet tilbyder nemlig en række unikke muligheder, som man ikke finder andre steder.

Jobuniverset er bygget op omkring Ofir.dk, men omfatter samtidig hundreder af andre medier og jobmiljøer. Fra fagmedier online og branche-portaler, over interesse-magasiner til lokale medier på både print og online.

Med alle de mange medier og jobmiljøer i Ofirs jobunivers har I optimale muligheder for at finde de helt rigtige nye ansatte – folk med den rette profil, uddannelse og erfaring.

Ofirs jobunivers kan sammensætte en effektiv pakke af stillingsannoncer. Pakken kan f.eks. indeholde faglige medier, som typisk læses af jobsøgende med den uddannelse, I er på udkig efter.

Pakken kan også tilpasses geografisk, så kampagnen foregår gennem stillingsannoncer i både online- og printmedier i det område, hvor kandidaterne bor – og virksomheden har jobbene.

Tag eventuelt markedets bedste e-rekrutteringssystem til hjælp. Ofirs E-rekrutteringsløsning kan styre hele ansættelsesprocessen på en brugervenlig måde. Systemet husker alle detaljer – indhold til stillingsannoncer, registrering af og kontakt til ansøgere, booking af jobsamtaler, indgåelse af kontrakter osv.