Søg medarbejder

Ofirs jobunivers er den bedste vej, når opgaven lyder på søg medarbejder til en ledig stilling i virksomheden.

Lyder jeres udfordring på søg medarbejder til et ledigt job i jeres virksomhed, er Ofirs jobunivers den bedste og mest effektive vej. Universet tilbyder nemlig en række unikke muligheder, som man ikke finder andre steder.

Jobuniverset er bygget op omkring Ofir.dk, men omfatter samtidig hundreder af andre medier og jobmiljøer. Fra fagmedier online og branche-portaler, over interesse-magasiner til lokale medier på både print og online.

Med alle de mange medier og jobmiljøer i Ofirs jobunivers har I optimale muligheder for at finde præcist den person med den helt rigtige profil, uddannelse og erfaring, som I søger som ny medarbejder.

Ofirs jobunivers kan sammensætte en effektiv pakke af stillingsannoncer. Pakken kan f.eks. indeholde faglige medier, som typisk læses af jobsøgende med den uddannelse, I er på udkig efter.

Pakken kan også tilpasses geografisk, så søg medarbejder kampagnen foregår gennem stillingsannoncer i både online- og printmedier i det område, hvor den pågældende bor – og virksomheden har jobbet.

Tag eventuelt markedets bedste e-rekrutteringssystem til hjælp. Ofirs E-rekrutteringsløsning kan styre hele ansættelsesprocessen på en brugervenlig måde. Systemet husker alle detaljer – indhold til stillingsannoncer, registrering af og kontakt med ansøgere, booking af jobsamtaler, indgåelse af kontrakter osv.