Søg personale

Ofirs jobunivers er den bedste vej, når opgaven lyder på søg personale til ledige stillinger i virksomheden.

Er I på udkig efter nye folk, er Ofirs jobunivers det bedste og mest effektive redskab, når opgaven lyder søg personale til virksomhedens ledige jobs. Universet tilbyder nemlig en række unikke muligheder, som man ikke finder andre steder.

Jobuniverset er bygget op omkring Ofir.dk, men omfatter samtidig hundreder af andre medier og jobmiljøer. Fra fagmedier online og branche-portaler, over interesse-magasiner til lokale medier på både print og online.

Med alle de mange medier og jobmiljøer i universet har I optimale muligheder for at søge personale – og gerne folk med den helt rigtige profil, uddannelse og erfaring.

Ofirs jobunivers kan sammensætte en effektiv pakke af stillingsannoncer. Pakken kan f.eks. indeholde faglige medier, som typisk læses af jobsøgende med den uddannelse, I er på udkig efter.

Pakken kan også tilpasses geografisk, så jeres kampagne foregår gennem stillingsannoncer i både online- og printmedier i det område, hvor personalet bor – og virksomheden har jobbene.

Tag eventuelt markedets bedste e-rekrutteringssystem til hjælp. Ofirs E-rekrutteringsløsning kan styre hele ansættelsesprocessen på en brugervenlig måde. Systemet husker alle detaljer – indhold til stillingsannoncer, registrering af og kontakt med ansøgere, booking af jobsamtaler, indgåelse af kontrakter osv.