Søger medarbejdere

Ofirs jobunivers er det optimale at bruge, hvis I søger medarbejdere til ledige stillinger i jeres virksomhed.

Det er ikke altid nemt at finde gode folk til sin virksomhed. At udvælge de helt rigtige blandt de sikkert mange ansøgninger, virksomheden modtager, tager tid og kræver ofte mange ressourcer.

Ofirs jobunivers er det bedste sted at benytte, hvis I søger medarbejdere til ledige stillinger i jeres virksomhed.

Jobuniverset er bygget op omkring Ofir.dk, men omfatter samtidig hundreder af andre medier og jobmiljøer. Fra fagmedier online og branche-portaler, over interesse-magasiner til lokale medier på både print og online.

Med alle de mange medier og jobmiljøer i universet har I optimale muligheder for at finde præcist de rigtige personer, når I søger medarbejdere.

Ofirs jobunivers kan sammensætte en effektiv pakke af stillingsannoncer. Pakken kan f.eks. indeholde faglige medier, som typisk læses af jobsøgende med den uddannelse, I er på udkig efter.

Pakken kan også tilpasses geografisk, så jeres stillingsannoncer placeres i både online- og printmedier i det område, hvor I søger medarbejdere.

Brug eventuelt markedets bedste e-rekrutteringssystem til jeres jobsøgning. Ofirs E-rekrutteringsløsning kan styre hele ansættelsesprocessen på en brugervenlig måde. Systemet husker alle detaljer – indhold til stillingsannoncer, registrering af og kontakt til ansøgere, booking af jobsamtaler, indgåelse af kontrakter osv.