Søgning af ansatte

Søgning af ansatte til jeres virksomhed gøres bedst og mest effektivt i Ofirs jobunivers.

Det er ikke altid nemt at finde gode folk til sin virksomhed. At udvælge de helt rigtige blandt de sikkert mange ansøgninger, virksomheden modtager, tager tid og kræver ofte mange ressourcer.

Søgning af ansatte gøres bedst og mest effektivt ved hjælp af Ofirs jobunivers, der tilbyder en række muligheder, som man ikke finder andre steder.

Jobuniverset er bygget op omkring Ofir.dk, men omfatter samtidig hundreder af andre medier og jobmiljøer. Fra fagmedier online og branche-portaler, over interesse-magasiner til lokale medier på både print og online.

Med alle de mange medier og jobmiljøer i universet har I optimale muligheder for, at jeres søgning af ansatte bliver en stor succes.

Ofirs jobunivers kan sammensætte en effektiv pakke af stillingsannoncer. Pakken kan f.eks. indeholde faglige medier, som typisk læses af jobsøgende med den uddannelse, I er på udkig efter.

Pakken kan også tilpasses geografisk, så søgning af ansatte sker gennem stillingsannoncer i både online- og printmedier i det område, hvor jeres arbejdsplads ligger.

Tag eventuelt markedets bedste e-rekrutteringssystem til hjælp. Ofirs E-rekrutteringsløsning kan styre hele ansættelsesprocessen på en brugervenlig måde. Systemet husker alle detaljer – indhold til stillingsannoncer, registrering af og kontakt med ansøgere, booking af jobsamtaler, indgåelse af kontrakter osv.