Vikarassistance


Vikarer er en god løsning, når virksomheden mangler kvalificeret personale i en begrænset periode. Her er gode råd om vikarassistance.


Alle arbejdsgivere har været i situationer med spidsbelastninger, hvor det eksisterende personale har svært ved at følge med.


Andre oplever, at medarbejdere lægger sig syge i kortere eller længere tid og derigennem efterlader et stort hul i organisationen og i de ting, som skal laves.


I begge tilfælde skal det som regel gå stærkt med at få klaret problemerne. Og for mange vil vikarassistance være den hurtigste og bedste løsning.


En vikar kan bruges til mange af virksomhedens standard opgaver, men har den ulempe, at vedkommende sjældent kender virksomhedens produkter, services og arbejdsform til bunds.


Vikarassistance giver virksomheden mulighed for at se, hvad der findes af kandidater ude på markedet. Er en vikar rigtig god, kan det måske være en idé at tilbyde den pågældende en fast stilling.


Mange vikarer ansættes gennem vikarbureauer, der har en database med mulige kandidater inklusive deres baggrund, uddannelse, hidtidige karriere osv. Det sparer tid i forhold til selv at skulle ud på markedet og søge efter en person.


Man kan dog også finde vikarassistance selv. Hold løbende øje med jobportaler, sociale medier som f.eks. Linkedin eller ryk en stillingsannonce i Ofirs jobunivers.


Universet omfatter hundreder af online- og printmedier over hele landet, der læses af mulige vikarer.