Ackermann x Ofir

Bureau i vækst ansætter 19 personer på to år

Ackermann er Danmarks førende e-mail marketing konsulentbureau. Bureauet blev startet af Casper Ackermann i 2014 og er sidenhen vækstet til små 20 dygtige specialister.

Udfordringen: Ackermann har brug for høj volumen af kvalificerede kandidater

Ackermann har brugt Ofir til deres jobannoncering siden slut 2018, hvor der for alvor kom gang i væksten. Siden da har Ackermann brugt Ofir til 19 rekrutteringer og har allerede forudbetalt for yderligere 10 jobannoncer til de næste 12 måneder.

“Når vi skal ansætte, så skal vi ansætte indenfor en periode på maksimalt to måneder. Vi har opgaver der skal løses, og derfor er det vigtigt for os, at vi får en bunke kvalificerede ansøgninger relativt hurtigt. Jeg bruger gerne et par tusinde ekstra for at være sikker på, at jeg får de bedste ansøgninger”, udbyder Casper Ackermann.

Stærkt partnerskab på trods af indledende tvivl

I Ofir er vi glade for vores samarbejde med Ackermann, da det beviser, at vi sagtens kan levere specialister til unge vækstvirksomheder. Heldigvis er glæden ved samarbejdet gengældt:

Casper Ackermann, Managing Partner || Ackermann

“Jeg kan 100% anbefale Ofir til andre. Vi får besat vores stillinger hver gang og deres kundeservice er i top. Det fungerer bare og deres priser er retfærdige. Tilbage i 2018 havde jeg helt klart nogle fordomme om Ofir og deres evne til at levere, men jeg blev hurtigt modbevist og har været en tilfreds kunde lige siden.”