Geografisk udfordring hos Haribo Lakrids blev løst med mediepakke


Udfordring

På trods af sit stærke brand oplever Haribo Lakrids A/S, at det kan være svært at finde kvalificerede kandidater til ledige stillinger i virksomheden. Årsagen hertil skal findes i virksomhedens geografiske placering i Fakse, hvilket har betydet, at rekrutteringsprocessen oftest er både lang og tidskrævende.

Løsning

Haribo Lakrids besluttede sig for at teste forskellige jobsites og på den måde afgøre, hvor de kunne opnå størst effekt med deres annoncer. Hos Ofir.dk fik de mulighed for at afprøve en testannoncepakke på to annoncer, hvor de søgte hhv. en ny pakkerileder og 25 produktionsmedarbejdere. Til pakkerilederen modtog de ca. 50 ansøgninger og til produktionsmedarbejderne omkring 700 ansøgninger, hvilket var et meget tilfredsstillende resultat.

Resultat

Generelt oplevede Haribo Lakrids, at annoncering gennem Ofir.dk gav både flere og mere kvalificerede ansøgere end hos konkurrerende jobsites, og de har derfor valgt at blive fordelskunde hos Ofir.dk. Det betyder, at de har indgået en annonceringsaftale på deres jobannoncer i 2013 og opnår derved mange fordele.

Helge Lynge Larsen, Personalechef || Haribo Lakrids A/S

“Med Ofirs hjælp blev vi opmærksomme på, at ikke to rekrutteringer er ens, og derfor skal den enkelte rekruttering skræddersys. Når ens virksomhed samtidig ligger i Fakse, er der brug for lidt ekstra 'krudt’ for at opnå det ønskede resultat. Annoncepakken fra Ofir viste sig at være løsningen for os, så vi opnåede den ønskede effekt og fik ansat de rette kandidater hurtigere”