Cases

Geografisk udfordring hos Haribo Lakrids blev løst med mediepakke

Udfordring

På trods af sit stærke brand oplever Haribo Lakrids A/S, at det kan være svært at finde kvalificerede kandidater til ledige stillinger i virksomheden. Årsagen hertil skal findes i virksomhedens geografiske placering i Fakse, hvilket har betydet, at rekrutteringsprocessen oftest er både lang og tidskrævende.

Løsning

Haribo Lakrids besluttede sig for at teste forskellige jobsites og på den måde afgøre, hvor de kunne opnå størst effekt med deres annoncer. Hos Ofir.dk fik de mulighed for at afprøve en testannoncepakke på to annoncer, hvor de søgte hhv. en ny pakkerileder og 25 produktionsmedarbejdere. Til pakkerilederen modtog de ca. 50 ansøgninger og til produktionsmedarbejderne omkring 700 ansøgninger, hvilket var et meget tilfredsstillende resultat.

Resultat

Generelt oplevede Haribo Lakrids, at annoncering gennem Ofir.dk gav både flere og mere kvalificerede ansøgere end hos konkurrerende jobsites, og de har derfor valgt at blive fordelskunde hos Ofir.dk. Det betyder, at de har indgået en annonceringsaftale på deres jobannoncer i 2013 og opnår derved mange fordele.