Mediepakke sikrede kvalificerede kandidater til Syddjurs Kommune


Udfordring

Syddjurs Kommune har annonceret via Ofir.dk i mere end 10 år og har normalt mere end 100 jobannoncer årligt. Som kommune dækker man over mange fagområder, og den ene dag rekrutteres en sygeplejerske, den næste dag en skoleleder. Da antallet af ansøgere og sværhedsgraden af ansættelsen varierer meget, stiller det krav til mulighederne for at skræddersy rekrutteringsindsatsen fra gang til gang.

Løsning

I processen med ansættelse af en afdelingsleder til et jobcenter ønskede Syddjurs Kommune at sikre sig et tilstrækkeligt antal kvalificerede ansøgere til det relativt specialiserede job. Med en Ofir mediepakke kom annoncen bredere ud i flere relevante medier, og da man samtidig havde valgt en pakke med ekstra synlig placering af jobannoncen på Ofir.dk, begyndte ansøgningerne for alvor at tikke ind.

Den rette kandidat blev fundet, og den gode effekt Syddjurs Kommune har oplevet, betyder at de ofte vælger de større mediepakker, som passer godt til lederrekrutteringer.

Jette Kjær Pedersen, HR-sekretær || Syddjurs Kommune

“Da vi skulle ansætte en ny afdelingsleder til Jobcentret, vidste vi godt, at vi ikke ville blive oversvømmet af ansøgninger — dertil er profilen og de ønskede kompetencer forspecialiserede. For at være sikker på at finde den rigtige kandidat, besluttede vi os for at prøve Jobannonce boost hos Ofir. Effekten var tydelig med det samme, og i dagene med Jobannonce Boost steg antallet af kvalificerede ansøgninger markant”