Priser

Mediepakker i Ofir jobunivers

Enhver rekruttering er unik – og derfor skal din annoncering også være det! Når du annoncerer i Ofir jobunivers, udfylder du blot tre felter – og baseret på dine ønsker til den aktuelle stilling tilbydes du forskellige målrettede mediepakker.

Du kan med ét klik vælge den pakke, der løser opgaven lige fra den helt lette til den meget svære rekruttering. Baseret på omfattende statistik giver vi dig desuden vores anbefaling til, hvilken mediepakke der er mest velegnet i forhold til, hvor svær rekrutteringen er.

 PREMIUM+PAKKENPREMIUM *PAKKENMEDIUMPAKKEN
Visning på Ofir.dk
SØLV fremhævning
GULD fremhævning
Udsendelse blandt
242.000+ jobagenter
Visning på Jobnet.dk **
***
Kampagne Small
Kampagne Medium
Kampagne Large
Sponsoreret kampagne
JobPost
Sponsoreret kampagne
Dage online ****604535
Pakkepris
6.795,-
3.695,-
2.295,-
 Premium+ pakken er målrettet rekrutteringer med få kvalificerede kandidater, fx højtkvalificerede ledere – eller stillinger, hvor fx geografien kan være en udfordring.Premium pakken er særligt velegnet til stillinger, der er svære at besætte, fx. ved krav om specialiserede kompetencer, der ikke er så udbredte.Medium pakken egner sig godt til stillinger, der er lidt sværere at besætte, men hvor der dog kan forventes relativt mange ansøgere.

* Sammensætningen af medier i Premium pakken målrettes automatisk den aktuelle stilling, i forhold til hvor relevante kandidater findes.

** De annoncer, Ofir publicerer, bliver som hovedregel også vist på andre jobportaler efterfølgende.

*** Facebook kampagnerne har forskelligt budget - jo større budget, jo flere relevante profiler får vist annoncen.

**** Færre dage kan vælges, når annoncen indrykkes.


Priser er ekskl. moms. Der tages forbehold for ændringer i pakkesammensætning og pris.

Priserne er gældende pr. 1. januar 2019
Andre priser

Indtastningsservice

Du kan lade Ofir Kundecenter indtaste, opsætte og indrykke din jobannonce. Skriv til kundecenter@ofirjob.dk, chat med os på Ofir.dk eller ring på tlf. 3957 7866.

795 kr.(pris pr.annonce)