Bliv medlem af vores gratis karriere community og få inspiration til din karriere

Glæd dig til ugentlige webinarer, blogindlæg samt tips og tricks

3 grunde til at være med i vores gratis community

1. Få råd fra førende eksperter

Få daglige tips og tricks til din professionelle udvikling. Der vil ugentligt være live webinarer med førende eksperter inden for personlig udvikling, ledelse, jobsøgning og andre emner, der relaterer sig til karriereudvikling.

2. Gratis karriererådgivning

Udover de mange oplæg fra diverse eksperter, laver vi gratis live sessioner med vores egen karriererådgiver Marianne Kobberø. Marianne har over 10 års erfaring med at hjælpe folk videre i deres karriere, og hun vil behandle diverse emner inden for karriereudvikling og jobsøgning samt svare på spørgsmål fra seerne.

Se mere her

3. Få input fra andre i communitiet

Vi forventer, at vores community bliver det største karriere community i Danmark inden for meget kort tid. Der vil derfor altid være råd og inspiration at hente fra de mange medlemmer i communitiet. Vi håber også, at du har lyst til at dele dine erfaringer, når andre spørger efter råd og tips.

Se mere her
 "I Ofir vil vi gerne vil være mere end hjemmeside, hvor virksomheder og kandidater finder hinanden. Vi vil være et sted, hvor kandidater kan komme hen og blive klogere på, hvordan de kommer videre i deres karriere. Dette community er første skridt på vejen for at gøre en større forskel for danskernes udvikling og karriere".

Alexander Kragh - CMO i Ofir