Vejledning til Søg Job på Ofir.dk - Bliv en haj til jobsøgning
header background shadow

Hvordan søger jeg job på Ofir.dk

Søgemaskine på Ofir.dk fungerer på mange måder ligesom Google. Det vil sige, at du alt efter søgeord vil få vist de stillingsannoncer, der er mest relevante for din søgning.


Søg job på Ofir.dk - to veje til drømmejobbet

  1. Søg job via søgefeltet placeret øverst på siden
  2. Søg job via forsidekategorier

 Søg job på Ofir.dk

Brug søgefeltet

For at præciserer din søgning kan du bruge søgefeltet øverst, hvor du kan indtaste søgeord som f.eks. jobtitel, firma, fritekst, by, region og postnummer).

Tip til anvendelse af søgefeltet

  1. Ønsker du at søge på flere ord i søgefeltet, skriver du blot alle ord i feltet med mellemrum imellem. Stillinger indeholdende alle søgeord vil blive vist først og derefter de stillinger, hvor kun et af søgeordene indgår.
  2. Autofuldførelse: Læg mærke til at jobsøgningen automatisk foreslår relevante ord for dig, så snart du påbegynder indtastning.
  3. Fraser: Hvis du ønsker at søge på en frase, skal du blot skrive hele frasen i søgefeltet.

Brug kategorier

  • Vil du hellere gå på opdagelse, så start med at vælge den kategori fra forsiden, der passer bedst til dine ønsker og kvalifikationer. Herefter kan du bruge filtrene i venstre side til yderligere at præcisere din søgning. Husk, at du kan gemme en søgning som jobagent, så får du nye job sendt direkte på mail.

    Uanset om du søger job via søgefeltet eller forsidekategorier , så kan du altid præcisere din søgning yderligere i søgeresultatet. Dette gøres via de 7 filtre i menuen til venstre.

Præsiser din søgning med filtrene

Tjek de 7 filtre til venstre for søgeresultatet. Her kan du præcisere din søgning i forhold til dine ønsker og krav til fx kategorier, arbejdssted, afstand fra bopæl, ansættelsesvilkår mm.

Tilpas din jobsøgning

1. Kategorier (arbejdsområder)

Præciser din søgning indenfor en eller flere kategorier.

2. Geografi (arbejdssted)

Hvis du har foretaget en bred søgning fx via kategori eller lign., så kan du med filteret "Geografi" indsnævre resultatet til de områder, hvor du kunne tænke dig at arbejde.

3. Kommune (arbejdssted)

Du kan du med filteret "Kommune" indsnævre dit resultatet til de kommuner, hvor du kunne tænke dig at arbejde.

4. Ansættelsesvilkår

Ønsker du at arbejde fuldtid, deltid, freelance, som trainee eller studiejob, så brug filteret "Ansættelsesvilkår".

5. Søg efter afstand

Som noget nyt, kan du nu angive, hvor du bor og tilføje hvor langt, du kunne tænke dig at køre til dit nye job. Så får du vist jobannoncer, der ligger indenfor din ønskede kørselsafstand.

6. Indrykket

Hvis du vil se de nyeste jobannoncer, så brug filteret "Indrykket" til at sortere på dag, uge, måned.

7. Tilmeld Jobagent

Når du er tilfreds med søgeresultatet, navngiver du din jobagent, tilføjer din e-mail adresse og trykker på "Tilmeld Jobagent"

Når din jobagent er tilmeldt, modtager du en bekræftelses mail, der har til formål at bekræfte, at det er den rigtige mail, vi sender til.

Herefter vil du få tilsendt en jobagent e-mail, når der er nye jobannoncer, der matcher de søgekriterier, du har gemt.

Mere information om jobagenter
Find Job - Klik jer!
Spørgsmål til jobagenter

4. Gem din Jobannonce

Finder du en interessant annonce, som du gerne vil gemme, så kan du enten gemme den som PDF på din PC, eller gemme annoncen i "Mit Ofir".

For at gemme en annonce i "Mit Ofir" skal du have oprettet en profil og være logget på "Mit Ofir". Når du har gemt annoncen, vil du kunne genfinde den under "Mine jobannoncer" indtil de udløber.

Denne funktionalitet er kun tilgængelig for de betalte annoncer på Ofir.dk.


Held og lykke med din jobsøgning!

Bookmark and Share

Kontakt kundecenter

Åbningstider
Mandag-torsdag: kl. 8.30-16.30
fredag: kl. 8.30-15.30

Jobsøgning -
kom godt i gang

Vær indstillet på, at jobsøgning er en proces, som kræver mange ressourcer, og derfor kan det være en stor hjælp, hvis du griber jobsøgningen struktureret an.

Benyt vore jobsøgnings tjekliste på Jobguiden