Ansættelse

Så fik du jobbet – og kan lægge ansøgninger, CV og samtaler bag dig. Til gengæld er der mange andre ting, du nu skal være opmærksom på og sætte dig ind i, så du får mest muligt ud af din ansættelse. Ansættelseskontrakt, arbejdstid, ferieregler, lønforhandling og overenskomster – bare for at nævne nogle få. I artiklerne her kan du læse meget mere om alt det, der er vigtigt, når du har landet jobbet.

 • Hold fokus i hjemmearbejdet:

  I dag er det mere reglen end undtagelsen, at arbejdspladser i fleksibilitetens navn tilbyder deres medarbejdere at arbejde hjemmefra. Men hvordan sikrer du dig det optimale output på en hjemmearbejdsdag?

  Læs mere
 • Mobning og chikane på arbejdspladsen:

  Det kan være svært at vide, hvor grænsen mellem mobning og kærlige drillerier går. Generelt kan siges, at hvis du bliver såret eller ked af det, skal du reagere. Læs her, hvordan du håndterer det.

  Læs mere
 • Det skal der styr på i din ansættelseskontrakt

  En ansættelseskontrakt kan være individuel og der er stor forskel på ansættelsesvilkår fra virksomhed til virksomhed. Her er en oversigt over vilkår der som hovedregel bør stå noget om i ansættelseskontrakten.

  Læs mere
 • Sådan sikrer du, at din løn passer

  Når du har scoret det nye job, skal du forhandle lønnen på plads. Se her hvad du skal være opmærksom på.

  Læs mere
 • Opret en jobagent

  Opret din personlige jobagent og modtag hver dag relevante nye jobs, der matcher dine jobønsker – direkte i indbakken.

  Opret jobagent