CV

Et godt CV tager tid at lave – og det skal det også. Mange arbejdsgiver kigger nemlig på CV’et som det første, når du sender en ansøgning, og derfor skal det hver gang målrettes præcist til det job, du søger. Ellers risikerer du, at blive sorteret fra meget hurtigt. I artiklerne nedefor får du masser af gode råd til, hvordan du skræddersyr dit CV og kommer tættere på jobbet.

 • CV og ansøgning der førte til en jobsamtale

  Der findes mange guides med gode råd til CV’et og ansøgningen, men vil du ikke hellere se et eksempel fra den virkelige verden? Klik her og se hvordan en HR partner skriver ansøgning og CV

  Læs mere
 • Nyt CV:

  Når der er mange om buddet, forsvinder dit CV hurtigt i mængden – og så får du ikke den samtale. Så hvordan skiller du dig ud, hvis grafik og design ikke hører til dine spidskompetencer?

  Læs mere
 • 12 gode råd til dit CV

  Kom godt i gang med dit CV – vi giver dig her tolv råd, som sikrer, at dit CV ikke bliver sorteret fra af dem, der sidder på dit ønskejob.

  Læs mere
 • Sådan opbygger du struktur i dit CV

  CV'et er et af de vigtigste redskaber i din jobsøgning. Derfor er et vigtigt at der er god struktur i dit CV, så det er let for en arbejdsgiver at skimme det og danne et overblik over din profil. Se her hvordan.

  Læs mere
 • Sådan målretter du dit CV

  Det er vigtigt, at du sætter dig i arbejdsgiverens sted, og målretter dit CV til det specifikke job, du er interesseret i. Se disse tips til hvordan.

  Læs mere
 • INFOGRAFIK: 132 ord som booster dit CV

  Vi har samlet 132 ord som du med fordel kan benytte i dit CV for at give det et aktivt frem for passivt udtryk. Læs dem her.

  Læs mere
 • Opret en jobagent

  Opret din personlige jobagent og modtag hver dag relevante nye jobs, der matcher dine jobønsker – direkte i indbakken.

  Opret jobagent