Jeanette Hänel, 5. April 2018

Nyt CV med få klik: Fem værktøjer du skal kende

Et godt CV spiller en afgørende rolle for, om du ender med at blive kaldt til samtale, men det er ikke kun selve erfaringen på dit CV, der giver point hos arbejdsgiverne derude på den anden side af papiret. Når virksomheden skal sortere i de mange CV’er, er det afgørende at skille sig ud, og her kan udformning og design gøre forskellen.

Men hvordan laver du et anderledes og interessant CV, hvis kreativitet og Photoshop ikke ligger lige til dit højreben? Hurra for moderne teknologi og internettet! Læs med her og find inspiration og værktøjer, som du kan bruge til at give dit CV en visuel makeover og komme godt videre i din jobjagt.

 1. Novoresume – Nemt og professionelt CV-værktøj

  Hvis du vil have et CV, der skiller sig ud, er Novoresume et fremragende værktøj. Hjemmesiden hjælper dig med at skabe et flot visuelt CV, der bruger infografik til at fortælle din kommende arbejdsgiver om din professionelle erfaring og evner. Novoresume har flere gratis CV-skabeloner, du kan følge, og ved hjælp af en CV-analyse giver værktøjet dig også forslag til rettelser, sådan så du kan øge kvaliteten af dit indhold.

  Hvor: Novoresume.com
  Pris: Gratis

 2. Canva – simpelt grafisk design

  Du behøver ikke være ekspert i Adobe-pakken for at give dit CV et nyt look. Canva er et gratis grafisk værktøj, hvor du selv kan designe alt fra Facebook posts til CV’er og plakater med en smart drag-and-drop funktion.

  Vælg mellem 10 gratis skabeloner, som du tilpasser og optimerer til netop din branche og ansøgning. For et mindre beløb kan du købe premium-skabeloner, men det er ikke nødvendigt.

  Hvor: Canva.com
  Pris: Gratis

  Læs også: Sådan målretter du dit CV

 3. Strikingly – CV til din professionelle hjemmeside

  Har du din egen hjemmeside eller en online portfolio? Så har du garanteret også en side med dit CV. Dette værktøj autogenererer et flot online resume af dit professionelle jeg, som du let og hurtigt kan lægge ind på din hjemmeside.

  Strikingly synkroniserer med din LinkedIn-profil, så det er vigtigt, at din profil på det sociale medie er opdateret.

  Hvor: Strikingly.com
  Pris: Gratis

 4. VisualCV – Mere end 8000 skabeloner

  Uanset hvad du laver, vil du kunne finde en skabelon, der passer til din branche og jobsøgning hos VisuelCV. Du kan vælge mellem tusindvis af skabeloner, og du kan både hente data fra LinkedIn eller importere dit tekstbaserede CV i Microsoft Word eller pdf format.

  Hvor: Visualcv.com
  Pris: Gratis og betaling

 5. Zety – masser af flotte CV-skabeloner

  Zety er et online CV-værktøj, som er enkelt, nemt at bruge og med et professionelt udtryk. Det giver adgang til en masse flotte skabeloner til at bygge det bedste CV, du får ekspert tips og endda et analyse værktøj, så du kan se, hvilke virksomheder/arbejdsgivere, der kigger på dit CV.

  Men vigtigst af alt, hvis du ikke er sikker på, hvordan du laver et CV, så indeholder Zety en skridt-for-skridt guide, som hjælper dig gennem hele processen. Du kan desuden ændre skrifttype, mellemrum og lignende uden at skulle bekymre dig om formatering som i Word.

  Hvor: www.zety.com
  Pris: Gratis – med denne kode: rC6Ndpu6 (vælg Premium plan, 1 måned)

 6. Bonustip

  Målret dit CV til de specifikke jobs, du søger. Har du for eksempel forelsket dig i et designjob, er det måske billeder og ikke ord, som du skal bruge til at italesætte dine evner. Du kan eventuelt lave en række forskellige, så du har et udgangspunkt hver gang, du søger et nyt job. Men husk samtidig at genbrug IKKE er guld, når det gælder ansøgninger. Målret derfor dit CV, hver gang du søger et nyt job.

  Har du brug for mere inspiration til dit CV, kan du se konkrete eksempler på hjemmesiderne her: skrivansøgning.dk eller CV.dk.

  Gør som 300.000 brugere allerede har gjort. Opret en Ofir jobagent i dag og modtag straks nye job i din indbakke.

Andre spændende artikler

 • Sådan opbygger du struktur i dit CV

  CV'et er et af de vigtigste redskaber i din jobsøgning. Derfor er et vigtigt at der er god struktur i dit CV, så det er let for en arbejdsgiver at skimme det og danne et overblik over din profil. Se her hvordan.

  Læs mere
 • 12 gode råd til dit CV

  Kom godt i gang med dit CV – vi giver dig her tolv råd, som sikrer, at dit CV ikke bliver sorteret fra af dem, der sidder på dit ønskejob.

  Læs mere
 • Sådan målretter du dit CV

  Det er vigtigt, at du sætter dig i arbejdsgiverens sted, og målretter dit CV til det specifikke job, du er interesseret i. Se disse tips til hvordan.

  Læs mere
 • 10 gode råd til ansøgningen

  Kom godt i gang med din jobansøgning – vi giver dig her ti råd, som du ikke bare skal skrive bag øret, men have blinkende i panden, når du skriver en ansøgning.

  Læs mere