Naturvejleder – Sådan finder du dit nye job

Drømmejobbet som naturvejleder venter på dig. Ofir.dk har samlet alle naturvejleder-stillinger ét sted. Det giver dig et godt overblik og mulighed for at slå til, så snart du finder den helt rigtige stilling. Vi giver dig informationerne – valget er dit.

Hvis du er naturmenneske er stillingen som naturvejleder lige noget for dig. Jobbet er givende, spændende og udfordrende. Som naturvejleder får du ansvaret for at undervise andre mennesker i naturens pragt og mangfoldighed. Undervisningen foregår som regel i den åbne natur på udflugter i eksempelvis skove og i andre naturområder.

Som naturvejleder er naturen din arbejdsplads. Med jobsøgemaskinen på Ofir.dk får du adgang til alle ledige naturvejleder-stillinger i Danmark. Søgemaskinen er enkel og overskuelig og giver dig mulighed for at sende en ansøgning til drømmejobbet i ro og mag.

Ofir.dk er blandt Danmarks ældste jobportaler. Vi har siden 1996 givet hundredvis af jobsøgende mulighed for at søge drømmejobbet som naturvejleder. Vores mange brugere benytter sig især af vores gode kundeservice, som altid sidder klar til at chatte med dig, hvis du støder på grund undervejs.

Når du bruger Ofir.dk , får du adgang til:

  • Ofir’s omfattende jobsøgemaskine, som giver dig mulighed for at vælge og vrage mellem adskillige naturvejleder-jobs
  • Et arsenal af gratis vejledning, som kan hjælpe dig med din jobsøgning
  • Ofir’s gode kundeservice, som altid sidder klar til at hjælpe


Ledige job i denne kategori

Hvor i Danmark vil du arbejde som naturvejleder?

Naturvejleder på Sjælland Naturvejleder i Jylland Naturvejleder på Fyn