Teknisk tegner – Sådan finder du dit nye job

Start i din nye stilling som teknisk tegner i morgen. På Ofir.dk kan du finde ledige teknisk tegner-stillinger i dit område. Slå til med det samme når du finder drømmejobbet – du kan aldrig vide, om det er væk i morgen


Som teknisk tegner har du fuldstændig styr på matematiske beregninger og tekniske tegner. Dine tegninger bliver typisk brugt i forbindelse med omfattende byggeprojekter, og dit arbejde foregår i tæt samarbejde med både byggeingeniører og arkitekter. Jobbet stiller store krav til dine samarbejdskompetencer. Dine beregninger er vigtige spiller og derfor er det vigtig, at du stiller store krav til kvaliteten af dit arbejde.

Det kan være problematisk, at skabe et overblik over sine jobmuligheder. Derfor har vi på Ofir.dk lavet en oversigt over ledige teknisk tegner-stillinger i dit område, så du lynhurtigt kan finde drømmejobbet og sende en ansøgning af sted. Lykkedes det ikke kan du oprette en gratis jobagent. Så får du besked så snart vi får nye stillingsopslag.

På Ofir.dk har vi siden vores fødsel i 1996 været kendt for vores uovertrufne kundeservice. Vores imødekommende og venlige kundeservicepersonale sidder altid klar til at chatte med dig, hvis du løber ind i problemer undervejs i din jobsøgning. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os, hvis du har andre spørgsmål.

Når du bruger Ofir.dk , får du adgang til:

  • En af Danmarks ældste og bedst besøgte jobportaler
  • Et stort udvalg af teknisk tegner-stillinger
  • Gratis hjælpeartikler og vejledning 


 Ledige job i denne kategoriHvor i Danmark vil du arbejde som teknisk tegner?   

Teknisk tegner på Sjælland Teknisk tegner i Jylland Teknisk tegner på Fyn