Husassistent – Sådan finder du dit nye job

Ønskejobbet som husassistent er klar til dig på Ofir.dk. Det er vigtigt du slår til med det samme, for der er rift om de ledige husassistent-stillinger. Brug vores jobsøgemaskine til at få overblik.

Som husassistent arbejder du med omsorgsmæssige opgaver for ældre. Du kan både blive ansat på private og offentlige plejehjem. Fælles for jobbet er, at du skal hjælpe ældre med at håndtere dagligdagen.

Vores indeks over ledige husassistent-stillinger giver dig fuldt overblik over dine jobmuligheder. Det er vigtigt du slår til med det sammen når du finder den rette stilling, da der er høj konkurrence og rift om de ledige jobs.

Siden 1996 har vi på Ofir.dk specialiseret os i at formidle kontakten mellem arbejdsgivere og jobsøgende. Du kan eksempelvis finde en dedikeret sektion til job i sundhedssektoren på Ofir.dk.

Vores erfaring siger os, at nogle desværre går forgæves første gang, de sender en ansøgning af sted. Derfor anbefaler vi, at du som jobsøgende dækker dig bedst muligt ind, ved at oprette en gratis jobagent.

Du skal ikke tøve med at spørge om hjælp, hvis du støder på problemer undervejs i din jobsøgning. Vi stiller gratis vores kompetente kundeservicemedarbejdere til rådighed for dig.

Når du bruger Ofir.dk , får du adgang til:

  • Dugfriske husassistent-stillinger – nye kommer til hver dag
  • En af landets mest grundige jobsøgemaskiner
  • Personlig og gratis kundeservice, som altid kan hjælpe dig på rette vej
  • Gratis hjælpeartikler og guides

Ledige job i denne kategori 

Hvor i Danmark vil du arbejde som husassistent?

Husassistent på Sjælland Husassistent i Jylland Husassistent på Fyn