Vagt – Sådan finder du dit nye job

På Ofir.dk er det let som en leg at finde drømmejobbet som vagt. Vores grundige søgemaskine giver dig overblik og valgfrihed til at vælge mellem et bredt udvalg af ledige vagt-stillinger. Dermed er det simpelt og smertefrit for dig at finde dit nye job – du skal blot finde en stilling der appellerer til din profil og sende en ansøgning af sted. Men slå til i dag – måske er stillingen væk allerede i morgen.

Som vagt arbejder du med en lang række sikkerhedsopgaver, både hos private, erhvervsvirksomheder, samt offentlige institutioner. Du får med andre ord ansvar for at varetage sikkerheden i relation til personer og ejendomme. Jobbet som vagt medfører et stort ansvar, da du i mange situationer skal holde hovedet koldt og altid være på forkant med, hvad der sker, når du får et opkald om en nødsituation.

På Ofir.dk har vi samlet alle ledige vagt-stillinger til dig.  Så kan du frit vælge og vrage mellem de stillinger, som passer til din profil. Finder du ikke et job, der passer til din profil, kan du med fordel oprette en jobagent. Så modtager du en mail når vi får nye ledige vagt-stillinger.

Ofir.dk har i over 10 år formidlet kontakten mellem jobsøgende og deres drømmejob som vagt. Det gør os til en af Danmarks ældste og mest erfarne jobportaler. Vores grundige jobsøgemaskine gør jobsøgning let og overskuelig for dig, mens vores venlige kundeservicemedarbejdere altid sidder klar til at chatte med dig, hvis du går i stå.


Når du bruger Ofir.dk , får du adgang til: 

  • Et stort udvalg af ledige vagt-stillinger
  • En af Danmarks ældste, mest populære og velbesøgte jobportaler
  • Gratis vejledning
  • Kompetent og hjælpsom kundeservice, som altid sidder klar til at hjælpe dig

 Ledige job i denne kategori

Hvor i Danmark vil du arbejde som vagt?

Vagt på Sjælland Vagt i Jylland Vagt på Fyn