Gårdmand – Sådan finder du dit nye job

Dit nye arbejde som gårdmand er klar til dig på Ofir.dk. Med vores jobsøgemaskine kan du lynhurtigt se alle ledige gårdmand-stillinger, og søge den stilling, der passer dig bedst. Søg jobbet med det samme – der er rift om stillingerne

Som gårdmand arbejder du med en række vedligeholdelsesopgaver. Din arbejdsplads vil typisk være en ejendom eller et bygningskompleks, hvor du har ansvaret for at holde ro og orden og sørge for, at bygningskomplekset eller ejendommen altid er ren og pæn. Foruden vedligeholdelsesopgaver får du også en række administrative opgaver, som eksempelvis afregning af vand og i nogle tilfælde opkrævning af husleje.

Overblikket er vigtigt, når du leder efter nyt arbejde. Derfor kan du se alle ledige gårdmand-stillinger på Ofir.dk – så behøver du kun lede ét sted.

Vi har gennem 10 år hjulpet adskillige jobsøgende med at finde arbejde som gårdmand. Det gør os til en af Danmarks ældste og mest populære jobportaler.

Hvis du ikke finder dit drømmejob i første hug anbefaler vi, at du opretter en jobagent. Så får du en e-mail fra os som den første, når vi opretter et nyt jobopslag i en jobkategori, som er relevant for dig.

Husk på, at hjælpen altid er nær, hvis du løber ind i problemer undervejs i din jobsøgning. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os, hvis du har andre spørgsmål. Vores kundeservicemedarbejdere sidder altid klar til at chatte med dig.

Når du bruger Ofir.dk , får du adgang til:

  • En lang række gårdmand-stillinger
  • En af Danmarks mest grundige jobsøgemaskiner
  • Imødekommende kundeservice, samt gratis hjælpeartikler og vejledning

Ledige job i denne kategori


Hvor i Danmark vil du arbejde som gårdmand?

Gårdmand på Sjælland Gårdmand i Jylland Gårdmand på Fyn