Rengøringsassistent – Sådan finder du dit nye job

Dit nye job som rengøringsassistent venter på dig på Ofir.dk. Vores omfattende og grundige jobsøgemaskine giver dig lynhurtigt overblik over ledige rengøringsassistent-stillinger. Når du finder en stilling, der passer til din profil, er det vigtigt du er hurtig. Måske er drømmejobbet allerede væk i morgen.


Som rengøringsassistent får du ansvaret for en lang række renovationsopgaver. Dine arbejdsområder omfatter private virksomheder, private hjem, skoler, samt andre offentlige institutioner. Fælles for alle dine arbejdsområder er, at det er dit ansvar at sørge for, at folk har en ren arbejdsplads at møde ind til, eller et rent hjem at komme hjem til.

Overblikket er vigtigt når du søger nyt job. Derfor har vi samlet alle ledige rengøringsassistent-stillinger ét sted, så du hurtigt kan få overblik.
Hos Ofir.dk er vi specialister i at etablere forbindelsen mellem jobsøgende og deres nye job som rengøringsassistent. Vi har siden 1996 hjulpet hundredvis af jobsøgende med at finde deres nye job. Hvis du ikke finder en interessant stilling i første omgang foreslår vi, at du opretter en gratis jobagent på Ofir.dk. Så sender vi dig en e-mail hver gang vi får nye stillingsopslag, som passer til din profil.

Hvis du går i stå i din jobsøgning, eller støder på problemer undervejs, sidder vores venlige kundeservicemedarbejdere altid klar til at chatte med dig.
Når du bruger Ofir.dk , får du adgang til:

  • Et bredt udvalg af rengøringsassistent-stillinger
  • En af Danmarks mest grundige jobsøgemaskiner
  • Gratis hjælpeartikler, vejledning og rådgivning
  • Venlig og hjælpsom kundeservice

Ledige job i denne kategori

Hvor i Danmark vil du arbejde som rengøringsassistent?

Rengøringsassistent på Sjælland Rengøringsassistent i Jylland Rengøringsassistent på Fyn
Rengøringsassistent København Rengøringsassistent Aarhus Rengøringsassistent Odense
Rengøringsassistent Aalborg Rengøringsassistent Esbjerg Rengøringsassistent Randers
Rengøringsassistent Kolding Rengøringsassistent Horsens Rengøringsassistent Vejle
Rengøringsassistent Roskilde