Forpagter – Sådan finder du dit nye job

Jobbet som forpagter kan blive dit i morgen. Ofir.dk har samlet alle forpagter-stillinger i Danmark ét sted. Du skal blot bladre gennem dem og finde den stilling, der er helt rigtig for dig. På Ofir.dk får du overblikket og mulighed for at vælge og vrage mellem de mange ledige stillinger – det næste skridt er dit.


Som forpagter arbejder du med en lang række spændende opgaver i landbruget. Hovedsageligt drejer dit virke sig om at leje et stykke land fra en landejer og dyrke jorden. I dit virke som forpagter har du med andre ord ansvaret for dyrkningen af jorden på samme vilkår som en landmand eller landbrugsmedhjælper.

Hos Ofir.dk er du i helt sikre hænder. Vi har siden 1996 hjulpet hundredvis af jobsøgende med at finde drømmejobbet som forpagter. Det gør os til en af Danmarks ældste og mest brugte jobportaler. Vi adskiller os især fra andre jobportaler med vores eminente kundeservice og venlige servicemedarbejdere, som altid sidder klar til at chatte med dig, hvis du støder på grund undervejs. Sikkerhedsnettet er spændt helt ud for din skyld, så din jobsøgning bliver så behagelig og problemfri som muligt.

Når du bruger Ofir.dk , får du adgang til:

  • Ofir’s jobsøgemaskine, som giver dig adgang til adskillige nye forpagter-jobs hver dag
  • Et stort udvalg af gratis vejledning, som kan hjælpe dig gennem din jobsøgning
  • Ofir’s venlige kundeservice, som altid sidder klar til at hjælpe dig

Ledige job i denne kategori

Hvor i Danmark vil du arbejde som forpagter?

  
Forpagter på Sjælland Forpagter i Jylland Forpagter på Fyn