Værktøjsmager – Sådan finder du dit nye job

Vil du arbejde som værktøjsmager? Så er du havnet det helt rette sted. På Ofir.dk finder du en jobsøgemaskine, som kan give dig overblik over ledige værktøjsmager-stillinger i hele landet. Send en ansøgning af sted med det samme – der er rift om stillingerne.


Som værktøjsmager fremstiller du dele, som kan udskære, presse og bøje metal i bestemte former. Jobbet kræver, at du har tålmodighed og er i fysisk god form. Du skaber arbejdsredskaber fra bunden, hvor det starter med arbejdstegninger og teori, til udformningen og tilpasningen af det færdige produkt, som er mere praktisk.

Det bedste overblik over dine jobmuligheder får du på Ofir.dk. Her har vi samlet alle ledige værktøjsmager-stillinger, så du let og hurtigt kan sortere og vælge de mest interessante stillinger og sende ansøgninger af sted. Vi ved fra erfaring, at ikke alle finder drømmejobbet i første hug. Derfor anbefaler vi, at du opretter en gratis jobagent for en sikkerheds skyld. Så giver vi dig løbende besked, når vi får nye stillingsopslag, som lever op til dine kriterier.

Sikkerhedsnettet er spændt ud for dig, når du søger efter nyt arbejde. Vores imødekommende kundeservicemedarbejdere sidder nemlig klar til at chatte med dig og hjælpe dig igennem eventuelle problemer eller spørgsmål, du har. Du kan også med fordel dykke ned i vores arkiv af gratis hjælpeartikler og andet hjælpemateriale.

Når du bruger Ofir.dk, får du adgang til:

  • Et opdateret udvalg af værktøjsmager-stillinger
  • En af Danmarks ældste jobportaler
  • En grundig jobsøgemaskine
  • Gratis hjælpeartikler og kundeservice 

Ledige job i denne kategori


Hvor i Danmark vil du arbejde som værktøjsmager?

Værktøjsmager på Sjælland Værktøjsmager i Jylland Værktøjsmager på Fyn