Ledige stillinger: Vejleder – Job på Ofir.dk - tips og job-mail

Job som vejleder? Så er det bare om at komme i gang med at se alle de ledige stillinger. Vi har job-udvalget så du ikke behøver at bruge unødig tid på at browse forskellige sider og kategorier. Få redskaber til din job-søgning, det er aldrig for sent at lære nyt om job-søgningsarbejdet.


Hvem vejleder vejlederen om job-søgning? Den rolle kan vi nok ikke helt påtage os, men vi kan da give dig alle de ledige stillinger som vejleder og så har vi da også samlet materialer som kan gøre dit job-arbejde endnu bedre. Også selvom du måske selv vejleder andre i job-søgning.

Du kan komme hurtigt i gang her ved at klikke dig vej til: ledige stillinger - vejleder, her finder du hele tiden de aktuelle job og kan nemt orientere dig om udbuddet af vejleder-job.

Det er som sagt aldrig for sent at lære nyt om job-markedet og følge med i den nyeste viden om job-søgning. Derfor kan du gå til vore side med job-søgningsmaterialer, og finde ud af om der er noget du kan tage med videre i dit arbejde med at få job som vejleder.

Alle job-søgere har mulighed for at chatte med vores medarbejdere omkring job-søgning og muligheder på Ofir.dk. Chatten er dog kun åben i dagtimerne.

For at holde dig orienteret kan du naturligvis også oprette en job-agent, der sender alle de nye ledige stillinger til dig automatisk.

Vejleder-job på Ofir.dk

  • Vi har samlet de gode job så du sparer søgetid
  • Vores materialer og råd til job-søgning er afprøvet i tusindvis af job-søgninger
  • Altid et konkurrencedygtigt udvalg af ledige stillinger

Vejleder-job på Sjælland, i Jylland og på Fyn   

 Vejleder-job på Sjælland Vejleder-job Job i Jylland Vejleder-job Job på Fyn