Ledige stillinger som lærer – lærer-job i folke- og privatskoler:

Ledige stillinger som lærer er samlet i en sektion for sig selv på Ofir.dk og det iver dig et bedre overblik og bedre muligheder for at finde et lærer-job, der passer til din profil. Vi har gennem årene opbygget stor viden i job-søgning og det er viden som du også får adgang til via vores sektion med gode råd og vejledninger


Lærer-job kan findes både i folkeskolen og i privatskoler, ligesom der er stillinger inden for specialområdet. Vi har valgt at samle alle ledige stillinger som lærer i en sektion for sig, fordi vi mener, at det giver dig det bedste overblik over hvad du kan opnå med din uddannelse og erfaring.

Du har mange muligheder på Ofir.dk. Først og fremmest kan du gå til listen over alle de ledige stillinger som lærer, men du har også mulighed for at chatte med vores medarbejdere omkring din job-søgning og dine muligheder på Ofir.dk.

Derfor er Ofir.dk et stærkt redskab når du skal søge undervisnings-job og det er ikke nogen tilfældighed. Vi arbejder nemlig målrettet på at blive den stærkeste jobportale for undervisnings-job i Danmark. Du kan derfor være sikker på at vi lægger os i selen for at skaffe dig alle de interessante, ledige stillinger som lærer, der findes.

Ofir.dk giver ansøgere til lærer-job en række fordele:
  • Sektionen Lærer-job har samlet alle interessante job i en kategori
  • Gratis resurser der skærper din jobsøgning
  • Direkte adgang til at få gode råd
  • Særlig satsning på undervisnings-job

Lærerjob - Regionssøgning 


Lærer-job på Sjælland Lærer-job i Jylland Lærer-job på Fyn
Lærer København Lærer Aarhus Lærer Odense
Lærer Aalborg Lærer Esbjerg Lærer Randers
Lærer Kolding Lærer Horsens Lærer Vejle
Lærer Roskilde