Journalist – ledige stillinger – journalist-job – tekst - tale - tv:

Herunder finder du både listen med alle de aktuelle journalist-job, men også adgang til forskellige ressourcer, der kan gøre din job-søgning bedre. Vi har samlet alle ledige stillinger som journalist i en kategori for sig selv som du har mulighed for at overvåge ved at oprette en job-agent for journalist-job


Få overblik over alle de ledige stillinger og hold dig orienteret om et meget svingende job-marked. Det er de nogle af de muligheder du får ved at søge efter journalist-job på Ofir.dk. Vi har samlet alle journalist-job i en sektion for sig selv, så det er let at finde frem til, når du vil checke hvordan det ser ud.

Du kan gå til listen over alle de ledige stillinger journalist her.

Selvom du naturligvis kan skrive, så er det altid godt at få inspiration. Derfor har vi gjort det nemt at få adgang til alle de artikler om job-søgning og job-relaterede emner som vi har samlet gennem årene. Du kan gå til gode råd og vejledninger - job-guiden, hvis du gerne vil kigge dig omkring.

Du kan også oprette en job-agent for journalist-job.

Udover de passive ressourcer, så har vi også nogle mere aktive. Du kan få lejlighed til at chatte med vores medarbejdere omkring din job-søgning og dine muligheder på Ofir.dk. Det er dog kun muligt i dagtimerne på hverdage.

Journalist-job på Ofir.dk

  • Egen sektion
  • Gode artikler om job-søgning og andre relevante emner
  • Særlig satsning på medie-job

Journalist-job rundt omkring i Danmark 

Journalist-job på Sjælland Journalist-job i Jylland Journalist-job på Fyn