Ledige stillinger som salgsassistent – et job med service og salg

Du skal søge job som salgsassistent, hvis du er serviceminded og kan holde mange bolde i luften på en gang. Som salgsassistent vil du nemlig få et job med kundekontakt og samarbejde med sælgere. Derfor er en stilling som salgsassistent også en god indgang til andre jobs med service og salg.


Ofir.dk har hver dag mange jobs som salgsassistent, fordi vi er Danmarks største job portal for salgs job. Vi har hver dag over 400 jobs inden for salg, så Ofir.dk er det helt rigtige sted at finde dit job som salgsassistent. Jobs som salgsassistent er attraktive og du skal både være hurtig med din ansøgning og gøre noget ud af kvaliteten.

Du kan få hjælp til at lave en god ansøgning ved at du læse vores udvalgte artikler om job-søgning i job-guiden.

Ofir.dk - din direkte vej til: 
  • Danmarks største job portal for salgs jobs 
  • Over 400 jobannoncer inden for salg – bla. stillinger som salgsassistent
  • En hel kategori med ledige salgsstillinger, hvor du finder
Bliver du salgsassistent, får du en betroet stilling, hvor du får et godt indblik i hvordan virksomheden fungerer samtidig med, at du hele tiden får input fra kunderne. Jobbet som salgsassistent giver dig mulighed for at aktivere dit serviceinstinkt, og en stilling, hvor du kan lære en masse om, hvordan en virksomhed virker. Jobbet indeholder både opgaver for sælgerne, der f.eks. skal have dig til at udarbejde et tilbud og kundekontakt, hvor du får brugt dine kommunikationsevner. 

Hvor vil du arbejde? Du kan søge ledige jobs som salgsassistent i forskellige områder her.
       
  Salgsassistent på Sjælland  Salgsassistent i Jylland Salgsassistent på Fyn