Salgsdirektør- job– alle ledige stillinger med salg på topniveau

Som salgsdirektør har du ansvaret for virksomhedens samlede salg og du indgår i den daglige ledelse af virksomheden. Stillingen som salgsdirektør er derfor et job, der indebærer topledelse og stor erfaring med at udvikle og drive salgsorganisationer


Ofir.dk har hver dag ledige stillinger som salgsdirektør, fordi vi er en af Danmarks største jobportaler for salgs job og satser målrettet på at være den foretrukne formidler af jobs på topniveau. Med 400 jobs inden for salg om dagen, så Ofir.dk er det helt rigtige sted at finde dit job som salgsdirektør.

Ofir.dk er din direkte vej til: 
Overblik over udbuddet af stillinger som salgsdirektør
  • Danmarks største job portal for salgs jobs 
  • Over 400 jobannoncer inden for salg – hver dag
  • En hel kategori med ledige salgsstillinger
Stillingen som salgsdirektør er en ledelsesposition, hvor du skal kunne dokumentere, at du kan løfte opgaven med at udvikle og drive hele virksomhedens salgsindsats. Du vil alt efter, hvor stillingen som salgsdirektør er slået op, få ledelsesansvar for et sælgere og hele salgsorganisation, ligesom dit job betyder, at du er en del af den daglige ledelse af hele virksomheden.

Når du søger set job som salgsdirektør, søger du en attraktiv stilling, hvor der stilles høje krav. Du vil ofte blive bedømt på dine resultater i dine tidligere jobs inden for salg og ledelse, så det er vigtig at disse ting er kommunikeret klart i din ansøgning.

Hvor vil du arbejde? Du kan søge ledige stillinger som salgsdirektør i forskellige dele af landet her.
            
  Salgsdirektør på Sjælland  Salgsdirektør i Jylland
Salgsdirektør på Fyn