Job som salgskonsulent – alle ledige stillinger som salgskonsulent

Med et job som salgskonsulent brænder du for at være direkte involveret i salgsprocessen. Du kan få et job med at tilrettelægge kampagner som salgskonsulent, eller de ledige stillinger kan indeholde telefonsalg, hvor du skal kunne opretholde gode kunderelationer, så der er muligheder for gensalg og mersalg. 


Ofir.dk har hver dag ledige stillinger som salgskonsulent, fordi vi er Danmarks største job portal for salgs job. Med 400 jobs inden for salg om dagen, så Ofir.dk er det helt rigtige sted at finde dit job som salgskonsulent. Alle jobs inden for salg er attraktive, det gælder også stillinger som salgskonsulent, derfor er det en god idé at være kvik med din ansøgning.

Ofir.dk - din direkte vej til: 
  • Job som salgskonsulent
  • Danmarks største job portal for salgs jobs 
  • Over 400 jobannoncer inden for salg – hver dag
  • En hel kategori med ledige salgsstillinger
Når du søger et job som salgskonsulent har du sikkert arbejdet med salg tidligere. Som salgskonsulent får du nemlig et job, hvor du skal fastholde kunderelationer og kunne gennemføre både nye salg, gensalg og mersalg. Der er et utal af muligheder som salgskonsulent, hvor du både kan få job som telefonsælger eller få en af de ledige stillinger med løsningssalg. 

Jobbet som salgskonsulent vil ofte betyde, at du skal kunne analysere på kundedata og finde ud af hvad der virker og hvordan du bedst kan bruge det.

Hvor vil du arbejde? Du kan finde ledige stillinger som salgskonsulent i forskellige områder her. 
            
  Salgskonsulent på Sjælland  Salgskonsulent i Jylland
Salgskonsulent på Fyn