Ledige stillinger som Salgskoordinator – her finder du dit job

Dit nye job som salgskoordinator er kun et klik væk. Vi har samlet alle jobs som salgskoordinator til dig så du let og kan søge den stilling som passer til dine kvalifikationer.  Ofir.dk er Danmarks største job database for salgs-stillinger, så det er her du skal søge, når du leder efter en af de ledige stilling som salgskoordinator


Et job som salgskoordinator er for dig, der har erfaring med salg og kan assistere sælgerne i deres arbejde. Typisk vil en salgskoordinator-stilling også betyde, at du har kontakt med kunder og kan indarbejde deres input i dit job. Søger du et job som salgskoordinator skal du altså være dygtig til at kommunikere og have erfaring med salg. Du skal også i et job som salgskoordinator være god til at opstille mål og rammer for salget.

På Ofir.dk er får du det bedste overblik over jobs med salg. Vi har hver dag mere end 400 salgs-job som vi har samlet i vores kategori for salgs-jobs. Derfor er Ofir.dk det perfekte sted at finde ledige stillinger som salgskoordinator. Vi har gjort det let for dig at finde dit nye job ved at give dig flere forskellige veje til dit job, enten via søgning eller med kategorier.

Ofir.dk er din direkte vej til: 

  • Din nye stilling som salgskoordinator
  • Den største jobportal for jobs med salg 
  • Over 400 jobannoncer inden for salg – hver dag
  • En hel kategori med ledige salgsstillinger

Hvor vil du arbejde? Du kan finde jobs som salgskoordinator i forskellige dele af landet her.
     
  Salgskoordinator på Sjælland  Salgskoordinator i Jylland Salgskoordinator på Fyn