Installatør – Sådan finder du dit nye job

Dit nye drømmejob som installatør venter på Ofir.dk. Vores grundige jobsøgemaskine giver dig overblik over jobmarkedet og sørger for, at du får serveret relevante resultater med ledige installatør-stillinger i hele landet. Vi giver dig informationerne, men beslutningen er din. Send en ansøgning af sted i dag – måske er drømmejobbet væk i morgen.

Som installatør kan du, afhængig af dit speciale, arbejde med stærkstrømsteknik eller vvs.  Jobbet er ansvarsfuldt og et installatør-job vil i mange tilfælde være en ledende stilling, hvor du eksempelvis arbejder som leder af installationsarbejdere i byggefirmaer.

For at gøre jobsøgningen let for dig har vi samlet alle ledige installatør-stillinger i landet på Ofir.dk. Så behøver du kun lede ét sted, når du leder efter drømmejobbet. Det store overblik giver dig frihed til at vælge og vrage mellem de stillinger, som passer til din profil og dem, du ikke synes er interessante.  Hvis du ikke finder drømmejobbet i første omgang anbefaler vi, at du opretter en jobagent. Så holder vi øje med jobmarkedet for dig og sender dig en mail, når vi har nye interessante installatør-stillinger.

På Ofir.dk har vi siden 1996 hjulpet jobsøgende med at finde deres drømmejob som installatør. Vores mange brugere sætter især stor pris på vores kompetente og venlige kundeservicemedarbejdere, som altid sidder klar til at chatte med dig, hvis du får brug for hjælp undervejs i din jobsøgning.

Når du bruger Ofir.dk , får du adgang til:

  • Mange interessante ledige installatør-stillinger
  • En af Danmarks bedste og mest brugte jobsøgemaskiner
  • Gratis vejledning og artikler, som hjælper dig videre
  • Hjælpsom og venlig kundeservice
Ledige job i denne kategori


Hvor i Danmark vil du arbejde som installatør?

Installatør på Sjælland  Installatør i Jylland Installatør på Fyn